Opljačkana zlatara u Železničkoj

Jedna novosadska zlatara opljačkana je jutros, oko 8 časova.

Jedna novosadska zlatara opljačkana je jutros, oko 8 časova.

Policija navodi da je ukradena izvesna količina zlata, ne precizirajući ni o kojoj zlatari se radi ni koliko je zlata ukradeno.

Zlataru su opljačkala dvojica maskiranih muškaraca, uz pretnju pištoljem, a policija intenzivno traga za njima.

Novosadska televizija prenosi da se radi o zlatari "Sezam" u Železničkoj 4 i da je, prema nezvaničnim saznanjima, ukradeno nekoliko kutija sa nakitom, odnosno gotovo četiri kilograma zlata.

  • mici

    09.01.2014 17:16
    Bezbedan grad
    Odavno je Novisad Nebezbedan grad, gde god da krenes sva sam LOPOV i KRIMINALAC ili narkos, pa zivi narode, jadna ti, privid bezbednosti.
  • 12.06.2013 21:42
    jebale vas zlatare,i treba da ih pljackaju kad gazde kradu sami od sebe dok drugi odgovaraju,kurac moj 4 kg zlata oce smrad da naplati osiguranje,al niko nije toliko glup
  • 01.04.2013 23:27
    @...
    Drzavlanstvo je jedno, stanovnik u Novom Sadu je drugo, Novosadjanin je trece! I kao sto se pokazuje u orobljavanju, uglavnom pljackasi nisu iz grada u kome pljackaju. Ako Novosadjani pljackaju, oni to rade po drugim naseljima/gradovima - ne zbog Noosadske 'finoce' prema sugradjanim, vec zbog sopstvene sigurnosti da nece biti lako uhvaceni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Ko može u "Kobre" i specijalce?

Konkurs za prijem u specijalne jedinice Vojske Srbije – 72. brigadu za specijalne operacije i Odred vojne policije specijalne namene "Kobre" otvoren je do 31. jula.