NEMA NAGODBE: Nastavlja se suđenje Ceci!

Pevačica i njen zet Predrag Ocokoljić 27. februara predložili su tužilaštvu da odustane od njihovog krivičnog gonjenja za nasilničko ponašanje prema direktoru FK Mladi proleter Aleksandru Olareviću 2007. godine, a da oni zauzvrat uplate novac u humanitarne svrhe

  • 4

Prvo osnovno tužilaštvo nije prihvatilo predlog pevačice Svetlane Cece Raznatović da se sklopi dogovor o primeni oportuniteta, saznaje Telegraf u Prvom osnovnom sudu.

Predmet je vraćen u sud bez postignutog dogovora i uskoro bi trebalo da bude zakazano novo suđenje. Pevačica i njen zet Predrag Ocokoljić 27. februara predložili su tužilaštvu da odustane od njihovog krivičnog gonjenja za nasilničko ponašanje prema direktoru FK Mladi proleter Aleksandru Olareviću 2007. godine, a da oni zauzvrat uplate novac u humanitarne svrhe.

- Predmet je bez obrazloženja vraćen u Prvi osnovni sud, što znači da dogovor nije postignut. Sudija će zakazati novi datum suđenja, koje je stiglo do samog kraja - kaže izvor iz tog suda.

Ražnatovićeva i Ocokoljić terete se za krivično delo nasilničko ponašanje, za koje je zaprećena kazna od šest meseci do pet godina zatvora. Oboje su na početku suđenja u decembru prošle godine negirali da su pretili Olareviću i da je između njih došlo do bilo kakvog fizičkog obračuna.

Olarević je rekao da ne želi da krivično goni pevačicu i da ne želi odštetu za lake telesne povrede, koje je, kako se navodi u optužnici, zadobio od Ocokoljićevog šamara.

Ražnatovićeva je tvrdila da su ona i njen zet kao zakoniti predstavnici FK Obilić tog dana došli u klub da Olareviću uruče rešenje Ministarstva sporta o tome da FK Mladi proleter prelazi u ingerenciju FK Obilić i da on mora da napusti klub.

S obzirom na to da tužilastvo nije prihvatilo nagodbu sa pevačicom i njenim zetom, izvor Telegrafa iz suda navodi da bi uskoro mogla da se očekuje presuda u tom postupku.

Ražnatovićeva je u februaru prošle godine odslužila kaznu od godinu dana kućnog zatvora na koju je bila osuđena zbog nezakonitog prisvajanja dela novca od transfera fudbalera FK Obilić u inostrane klubove, kao i zbog nedozvoljenog držanja 11 pištolja.

Istom presudom ona je obavezana da državi vrati 1,5 miliona evra, od čega je ona veći deo novca već uplatila u budžet, ali joj je ostalo da do kraja juna plati još poslednju, treću ratu od 500.000 evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    29. mart 2013 | 18:55

    @Goran M ,ti si covece debil,kako mozes tako nesto reci,cuj sramota da se razvlaci po sudu ,a nju nije bilo sramota krasti tudje pare, i razbacivati se u vili od 700 kvadrata dok ti i pola Srbije nije imalo sta da jede.

  • GoranM

    29. mart 2013 | 15:42

    Sramota je da ovoliko maltretiraju ovu ženu. Sa ovim silnim povlačenjima po sudovima, postoji realna opasnost da se prekine stvaralačka nit kod umetnice. I šta ćemo onda?

  • GoranM

    29. mart 2013 | 19:46

    Sasa, pa šta ako je krala? Valjda je bitnije to što nam je podarila velike hitove. Moj Beograde, Kukavica, evo, već sam se naježio. I šta uopšte i ima da jedemo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA