• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neizvesna sudbina povređenog bejzbolkom

Učenik Politehničke škole Stefan J. koji je napadnut bejbol palicom životno je ugrožen i lekari Kliničkog centra u Kragujevcu bore se za njegov život.

Učeniku Politehničke škole u Kragujevcu Stefanu J.(19), koji je napadnut bejzbol palicom po glavi, život je ugrožen i lekari u ovom trenutku ne mogu da daju ohrabrujuće izjave, rečeno je u Centru za anesteziju i reanimaciju u Kragujevcu.

"Pacijent je primljen sa teškim povredama lobanje i u kritičnom je stanju. Nažalost u ovom trenutku ne možemo da kažemo ništa ohrabrujuće, odnosno da dajemo prognoze", rekao je na konferenciji za novinare načelnik odeljenja Intenzivne nege Centra za anesteziju i reanimaciju Tomislav Stoiljković.



Naglašavajući da je Stefan J. primljen juče pre podne sa teškim povredama lobanje, Stoiljković je rekao da se posle utvrđivanja da ima tešku povredu mozga odmah pristupilo hitnoj intervenciji odnosno operaciji pacijenta, u kojoj mu je, kako je kazao, evakuisan jedan hematom, ali da je kasnije došlo do ekspanzije malih hematoma u mozgu koji mu ugrožavaju život.

Policijska uprava u Kragujevcu saopštila je da je Stefan J. povređen kada je palicom napadnut juče oko devet sati izjutra u Kosovskoj ulici, preko puta Politehničke škole.

"U kafe-piceriju "'Tabasko' utrčala su dvojica muškaraca sa kapuljačama na glavi i prišli stolu za kojim je sedeo Stefan J.sa drugaricama, i tada mu je jedan od njih palicom, koju je nosio sa sobom, zadao više udaraca po glavi i telu, dok je drugi sprečio devojke da priđu i da ga zaštite", navedeno je u saopštenju policije.

Napadači su pobegli kada su videli da je Stefan J. u besvesnom stanju, a koji je potom kolima Službe hitne medicinske pomoći prevezen u Klinički centar.

Policija naglašava da napadača, za koga se sumnja da je palicom naneo povrede Stefanu J. brzo identifikovala i da je reč o D.R. (20) iz Kragujevca, koji se nalazi u bekstvu i za kojim se itnenzivno traga, kao i za osobom koja mu je pomogla u izvršenju krivičnog dela.

(Tanjug, foto: printscreen)

Komentari 13

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Rendzo

Pa decko ako ima 19 god, sta ima da kaze roditeljima, kad je od davno i on covek.

Stepski vuk

Nešto mi govori da će,ako se nešto ne promeni,narod počinjati da uzima pravdu u ruke,kao u Indiji i Meksiku. Moramo iskoreniti ovakve pojave.

Filip_

Strasno...u bilo kojoj normalnoj drzavi ovaj ne bi bio osudjen ispod 15 godina...kod nas osecam da ce nastaviti da bejzbolkom deli "pravdu" vrlo brzo...

special image