Fred spasio Brazil u 90. minutu! (VIDEO)

U prijateljskoj utakmici odigranoj u Londonu, Brazil i Rusija remizirali (1:1), otkako se Skolari vratio na selektorsku klupu, petostruki svetski prvaci još ne znaju za pobedu

  • 0

Brazil i Rusija odigrali su nerešeno (1:1) u prijateljskom meču u Londonu na "Stamford Bridžu".

Brazilci su očekivano dominirali u posedu lopte, međutim, teško i retko su stvarali prilike za gol. Rusi su iznenadili ofanzivom u uvodnim minutima utakmice i tokom prvog poluvremena bili su opasniji rival.

Rusi su došli u vođstvo preko Viktora Fajzulina u 73. minutu, koji je nekako smestio loptu u mrežu, pošto je odbrana Brazila dvaput spasavala svoj gol.

Suočeni sa mogućnošću poraza, reprezentativci zemlje petostrukog svetskog prvaka "dodali su gas" i posle sjajne akcije Marsela i Hulka u 90. minutu stigli do izjednačenja golom Freda iz neposredne blizine.

Posle toga obe ekipe imale su po jednu šansu, ali nije bilo promene rezultata.

Otkako se Lauis Felipe Skolari vratio na klupu Brazila još nije osetio slast pobede, pred stručnjakom koji je 2002. postao svetski prvak očito je veliki posao, Brazil nikad nije stajao gore u rangiranju FIFA, trenutno je 18.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA