Mladić (17) prodao aplikaciju Jahuu za desetine miliona funti!

Samli je pokrenut kada je Daloizio ima samo 15 godina i ubrzo je privukao više od milion funti investicija. Sada je Nik Daloizio postao jedan od najmlađih multimilionera na svetu koji je sam zaradio svoje bogatstvo

  • 4

Aplikaciju koju je napravio britanski tinejdžer kupio je internet gigant Jahu, a veruje se da je posao vredan "desetine miliona" funti.

"Samli", aplikacija koju je napravio 17-godišnji Nik Daloizio, sumira novinske priče iz popularnih medija.

Aplikacija će sada prestati sa radom, a tehnologija će biti upotrebljena u Jahuovim mobilnim proizvodima, a Daloizio će dobiti posao u kompaniji i nastaviti sa razvojem sa još nekim članovima tima koji su radili na "Samliju".

"Samli" je pokrenut kada je Daloizio ima samo 15 godina i ubrzo je privukao više od milion funti investicija. Sada je Daloizio postao jedan od najmlađih multimilionera na svetu koji je sam zaradio svoje bogatstvo.

- Volim patike, verovatno ću kupiti novi par patika. I novi kompjuter, ali ću verovatno sačuvati novac i ostaviti ga u banci. Trenutno nemam mnogo troškova - rekao je Nik za londonski "Ivning standard" o svojim planovima za budućnost.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan

    25. mart 2013 | 20:23

    Mangas, usralo ga i sad uziva. Blago njemu. Oroci pare i za 10 godina ih vrati duplo vise :D

  • Siniša

    25. mart 2013 | 23:44

    Samo nemoj u kiparske banke jer ćeš dobiti bar 25% manje.

  • Strahinja

    28. mart 2013 | 22:00

    Vrati Gordona u Partizan !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA