Horoskop za 24. mart 2013.

Zabava - Nedelja 24.03.2013 - 08:43

Ovan
Čeka Vas naporna nedelja na poslu. Počnite na vreme da mislite i obavezama i da ih završavate.Što pre završite te obaveze, pre ćete moći da odete kući da se odmorite. Budite pažljivi prema drugima.

Bik
Potrudite se oko partnera i ugodite mu. Biće zahvalan, a opet tako radite na poboljšanju vašeg odnosa. Ukoliko imate vremena, bavite se sportom.

Blizanci
Sredite dom. Ne dozvoliti da nešto ne bude na svom mestu. Svakako, bićete srećniji i zadovoljniji u sređenom domu. Možete posetiti porodicu ili prijatelje.

Rak
Možete očekivati priliv novca, a ako se to ne desi, onda se nemojte prejedati. Nije bitno koliko imate nečeg, koliko je bitno srepljenje.

Lav
Jako ste nervozni i neraspoloženi već par dana. Ne pričajte sve što mislite. Uzdržite se od viđanja sa ljudima koji Vam ne prijaju.

Devica
Odmorite se i ne preterujte u poslovima koje obavljate. Iscrpećete se. Ukoliko možete, idite na neki put.

Vaga
Ukoliko nemate vremena da se viđate sa drugim ljudima i ne morate. Potrudite se da ulepšate sebi svaki dan, pa i ovaj i tako će Vam biti lakše. Oraspoložićete se.

Škorpija
Zabavite se sa prijateljima. Ukoliko nemate šta bitnije da radite, tražite onda neke zanimljive stvari preko interneta, čitajte nešto.

Strelac
Jako puno stresa ima na poslu, a Vi se potrudite da uskladite sve obaveze, da nijedno od ta dva ne trpi. Slušajte šefa, sem ukoliko ne želite da izgubite posao. Jako napeto, ali u isto vreme i zabavno.

Jarac
Nemojte preuveličavati vaše snove i ideje, nego se usredsredite na ono što je opipljivo. Ne preterujte u jelu ipiću. Odmorite se dobro, jer su pred Vama naporni dani.

Vodolija
Jako ste napeti i nervozni, ali potrudite se da ne prenosite tu negativnu energiju na druge koji nisu krivi. Budite malo optimističniji i ne mislite na novac.

Ribe
Partner nije lepo raspoložen, ali nekim malim znakom pažnje ćete ga oraspoložiti, to je gotovo sigurno. Ne zapostavljate ni porodicu ni prijatelje. Posao nije najbitniji na svetu.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: