Subota, 23.03.2013.

16:49

Istraga o novom slučaju "Pahomije"

Tužilaštvo u Vranju zatražilo policije da prikupi informacije o navodno novom slučaju koji vladiku Pahomija tereti za krivično delo nedozvoljene polne radnje.

Izvor: Tanjug

Default images

Kako je Tanjugu rekao načelnik Policijske uprave u Vranju Slađan Velinović, policija je već postupila po zahtevu Osnovnog tužilaštva i, kako je rekao, u svojim prostorijama obavila razgovore sa nekim osobama.

Velinović nije mogao da iznosi više detalja o tim razgovorima, ali je dodao da će javnost o svemu biti blagovremeno obaveštena.

Kako su preneli vranjski, a potom i beogradski mediji, prijavu protiv vladike Pahomija podneo je magacioner u Eparhiji vranjskoj Nemanja S. (24) koji tvrdi da je vladika Pahomije dok je on bio maloletan svake večeri u manastirskoj sobi nasrtao na njega.

Zamenik Osnovnog tužilaštva u Vranju Trajko Naumović potvrdio je ranije za “Blic” da je protiv Pahomija pokrenuta nova istraga.

Inače, vladiki Pahomiju je već suđeno za isto krivično delo, ali je oslobođen zbog zastarevanja slučaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

1 d

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: