Horoskop za 23. 03. 2013.

Zabava - Subota 23.03.2013 - 12:17

zodijak zodijak

Ovan
Morate sami sebi da popravite raspoloženje. Morate i da poradite na vašoj ljubavnoj vzi, ili da se "mrdnete" i date u akciju traženja partnera, ukoliko ste sami. Bavite se sportom, prijaće vašem telu.

Bik
Jako ste usporeni, ali ste potrudite da se usredsredite na obaveze koje imate prema ukućanima. Ugodite drugima, ali i sebi.

Blizanci
Sklonite se od gužve, iako je dan sjajan za komunikaciju. Nemojte svima pokazivati svoja osećanja. Ovo naročito važi za sve one koji se bave pisanjem. Možda ćete imati probleme sa nekim dokumentima.

Rak
Možete provesti lep dan sa prijateljima. Budite pozitivni i ne odustajte od svojih zamisli. Dobro se hranite danas, zdravo, nikako preobilno.

Lav
Jako ste nervozni, ne radi Vam se ništa, nemojte onda, ako ne morate. Potrudite se da se usredsredite na sebe, drugi nisu toliko bitni.

Devica
Odmorite se. Ne opterećujte se potrebama drugih ljudi. Pa šta ako malo sanjarite i maštate, neće Vam ništa faliti, a ni drugima iz Vaše okoline.

Vaga
Družite se sa drugima, zabavite se dobro, jer narednih dana nećete biti baš lepo raspoloženi. Usporite malo. Isplanirajte dan.

Škorpija
Imaćete dobru poslovnu saradnju sa partnerima, ako je danas za vas radni dan. Potrudite se da ostavite dobar utisak. Ne nervirajte se ako sve nije onako kako ste planirali.

Strelac
Sanjarenja i planiranja su sastavni deo života. Ali isto tako i učenje, čitanje i putovanja. Gledajte da bar nešto ostvarite.

Jarac
Jako ste nervozni, ali nemojte pokvariti drugima dan bez potrebe. Potrudite se da se ne vidi koliko ste premoreni, sklonite se od onih sa kojima možete lako da se posvađate.

Vodolija
Partner je pomalo zahtevan. Udovoljite mu i sve će biti u redu. Ukoliko ne, onda očekujte rasprave. Budite pažljivi i u poslu i u vezama.

Ribe
Danas su svi napeti oko Vas, zato Vi morate imati osmeh na licu kako biste lakše pregurali dan. Potrudite se da se okrenete nekim novim stvarima, novim načinima da budete efikasniji. Jedite zdravo.

mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: