Železničar želi pobedu nad Napretkom

Nacionalni sport - Subota 16.03.2013 - 09:01

Rukometaši Železničara gostuju u Kruševcu u subotu, 16. marta u 19. kolu Superlige. Nišlije su posle 4 pobede u prolećnom delu sezone, pretrpele poraz od Partizana.

 

Borba za opstanak niškog Železničara se nastavlja utakmicom sa Napretkom. Želja je prolećni deo sezone počeo odlično, zabeležio 4 uzastopne pobede, ali je usledio "hladan tuš" od Partizana i poraz od 15 godina razlike.
 
- Nakon 4 pobede usledio je poraz u Kupu, pa od Partizina gde nam je falila energija. Nadam se da smo prevazišli to. Igrali smo 2 utakmice na strani bolje nego kod kuće i nadam se da će tako biti i sada. Uz jaku odbranu i dobre kontre, očekujem da pobedimo. Najveći naši kvaliteti su kolektivna igra i dobra atmosfera - rekao je Miljan Manić, bek Železničara.
Napredak je na 6. mestu Superlige sa 17 bodova.U prethodnom kolu poražen je od Radničkog sa 27:26, a u niškom timu dobro poznaju protivnika.
 
- Igrali smo sa njima u Boru, specifična su ekipa. Menjaju odbranu, čeka nas "vruć" teren u Kruševcu. Bod ili oba bi nas zadovoljili. Imaju 12 istih igrača, ne bih nikog izdvajao - priča o Napretku Nedeljko Vučković, trener Železničara.
Utakmica počinje u 19h.
Južne vesti

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: