Đoković i Šarapova snimili novu reklamu

Nacionalni sport - Petak 08.03.2013 - 13:19

Marija Šarapova i Novak Đoković snimili su novu reklamu za poznatog proizvođača reketa. Srpski as je još jednom izvukao deblji kraj, a lepa Ruskinja dokazala da niko sa njom ne sme da se “kači”.

 

Prošle godine Novaku je nastradao “ponos”, odnosno teniska loptica završila je na nezgodnom mestu, Novakom međunožju, kada je Šarapova pokušala jednim udarcem da “skine” limenku sa glave srpskog tenisera. Nešto slično se desilo i ovog puta.
 
Naime, Šarapova je prvo pokazala da joj za glinene golubove nije neophodna puška, nego reket i loptica. Potom je odmerila snagu sa kung fu borcem, koji je pobegao pred naletom ruske teniserke.
 
Marija se potom okušala na terenu za bejzbol. Dok se Šarapova pripremala za udarac, sa druge strane je lopticu čekao prvi teniser sveta. Nažalost, nije uspeo da je uhvati, pa je loptica pogodila tenisera pravo u međunožje. Dok se Đoković previjao od bolova Šarapova je umirala od smeha.
 
sportal

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: