Tužilaštvo za organizovani kriminal nije se saglasilo sa predlogom branilaca okrivljenih Miroslava Miškovića i Marka Miškovića da se pritvor prema njima zameni blažom merom za obezbeđenje prisustva okrivljenog i za nesmetano vođenje krivičnog postupka, rekao je za Danas tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević.

On je dodao da se radi o predlogu odbrane da se prema Miroslavu Miškoviću pritvor zameni merom jemstva u iznosu koji sud odredi ili merom zabrane napuštanja stana uz primenu elektronskog nazora radi kontrolisanja poštovanja ograničenja koja su određena, a Marku Miškoviću da se pritvor zameni privremenim oduzimanjem putne isprave ili merom jemstva u iznosu koji sud odredi.

– Pored toga, Tužilaštvo za organizovani kriminal je podnelo predlog Apelacionom sudu u Beogradu da se prema Miroslavu Miškoviću, Marku Miškovića i Milu Đuraškoviću produži pritvor koji je do sada određivan rešenjem sudije za prethodni postupak. Pošto je istraga u toku neophodno je sprovođenje određenih dokaznih radnji i da se okrivljenima pritvor produži za još do tri meseca, naglasio je Radisavljević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari