Radnika Čistoće povredila eksplozivna naprava

Radnik Gradske čistoće A.A. (32), koji je danas teško povređen u eksploziji eksplozivne naprave u Beogradu, nije životno ugrožen.
Radnik Gradske čistoće A.A. (32), koji je danas teško povređen u eksploziji eksplozivne naprave u Beogradu, nije životno ugrožen.

Radnik se trenutno se nalazi na ORL odeljenju, rečeno je u Kliničkom centru Srbije. Prema rečima portparolke KCS Zorice Marković povređeni radnik je sa višestrukim povredama lica i glave prvo zbrinut na odeljenju neurohirurgije, a zatim na odeljenju ORL zbog povreda nosa.

"Radniku Gradske čistoće, kojem u ovom trenutku život nije u opasnosti, povređeno je i oko, zbog čega će kasnije biti prebačen i na očno odeljenje", rekla je Marković.

Radnik A.A. povređen je danas oko 13.15 u Porečkoj ulici kod broja 13 u Beogradu. On je u jednom od kontejnera našao malu eksplozivnu napravu veličine olovke, odnosno priveska za ključeve. Prilikom razgledanja naprava je pukla teško povredivši A.A.

Nakon obavljenog uviđaja kontradiverziona ekipa MUP-a Srbije preuzela je eksplozivnu napravu.

  • novosadjan

    07.03.2013 18:38
    treba da tuzi i firmu i grad i da ih ojadi vidim koliko komentara kakvi smo ljudi verovatno zato sto je povredjeni samo obican radnik ili jos gore cigan

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.