Milan se viđa s devojkom iz srednje škole?

"Milan je pošao u teretanu i to upravo na nagovor Jovane. Sa njom se za sada dopisuje i viđa povremeno. Oni su bili neko vreme u vezi dok su išli u gimnaziju u Zemunu. Ona je iz Pazove i tamo je išla u srednju školu", ispričala je devojka koja ih je videla u jednom kafiću

  • 2

Pevač Milan Stanković viđa se sa svojom devojkom iz srednje škole Jovanom, navodi magazin "Skandal". Naime, do susreta je došlo u jednom kafiću u Staroj Pazovi, gde par provodi dosta vremena zajedno.

- Milan je dolazio nekoliko puta sa Jovanom. Mi je znamo jer živi ovde. Oni su bili u vezi u srednjoj školi, a sada ga je ponovo našla i viđaju se - ispričala je konobarica lokala u kojem se Milan i Jovana viđaju.

Izvori bliski pevači otkrivaju da se on već dve nedelje dopisuje sa Jovanom i da su u fazi muvanja.

- Milan je pošao u teretanu i to upravo na nagovor Jovane. Sa njom se za sada dopisuje i viđa povremeno. Oni su bili neko vreme u vezi dok su išli u gimnaziju u Zemunu. Ona je iz Pazove i tamo je išla u srednju školu - ispričala je devojka koja ih je videla u kafiću.

S obzirom na to da su Milana mediji prošle nedelje povezivali sa voditeljkom koja mu je drugarica, a pričalo se da je Dan zaljubljenih proveo sa pevačicom i bivšom devojkom Radom Manojlović, epilog ove priče dobićemo u narenom periodu.

(Anastasija Čanović / Izvor: Scandal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA