Poštovanje sporazuma uslov stabilnosti

Izvor: RTV Pink, 25.Maj.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poštovanje sporazuma uslov stabilnosti

Tadić i Radmanović za poštovanje Dejtonskog sporazuma. . . Predsednik Srbije Boris Tadić i predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Nebojša Radmanović izjavili su danas da je poštovanje Dejtonskog sporazuma preduslov stabilnosti BiH i čitavog regiona. .

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radmanović i Tadić za jačanje saradnje Srbije i BiH

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Maj.2009

Predsedavajući Predsedništva BiH Nebojša Radmanović i predsednik Srbije Boris Tadić založili su se danas u Beogradu za jačanje saradnje dve zemlje i osudili poteze koji vode radikalizaciji kako odnosa unutar BiH, tako i odnosa BiH i Srbije. Radmanovi ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

BiH neće priznati Kosovo

Izvor: Kurir, 26.Maj.2009, 06:37

BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić i predsednik Predsedništva BiH Nebojša Radmanović poručili su posle jučerašnjeg sastanka da je poštovanje Dejtonskog sporazuma preduslov stabilnosti BiH i čitavog regiona. - Specijalne veze koje Srbija ima sa RS ni na koji način nisu pretnja integritetu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.