Izvor: B92

Međunarodni sajam turizma “IFT 2013” će se održati u Beogradu, u periodu od 21. do 24. februara., a Nacionalna turistička organizacija Crne Gore će i ove godine učestvovati sa svojom ponudom.

Nacionalna turistička organizacija će turističku ponudu Crne Gore predstaviti zajedno sa lokalnim turističkim organizacijama Budve, Bara, Herceg Novog, Kotora, Tivta, Ulcinja, Berana, Kolašina, Mojkovca, Pljevalja i Žabljaka, strateškim partnerima i turističkom privredom u Hali 1.

Drugog dana sajma Nacionalna Turistička Organizacoja će zajedno sa lokalnim turističkim organiizacijama i predstavnicima turističke privrede, na zajedničkom štandu organizovati tematski „Happy Hour – Prvi ukus ljeta“ sa početkom u 14:00h, tokom koga je predviđeno druženje sa partnerima i medijima sa ovog tržišta, uz degustaciju tradicionalnih crnogorskih vina i specijaliteta.

Tokom trajanja sajma, u okviru brojnih sastanaka sa resornim ministarstvima Srbije, ministar održivog razvoja i turizma, Branimir Gvozdenović i direktor Nacionalne turističke organizacije Saša Radović će imati prijem kod državnog sekretara za turizam, Gorana Petkovića u petak, prilikom čega će biti razmatrani projekti i modeli buduće saradnje.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.