Folk pevačica se ubila na istom mestu gde i njen dečko!

Mindi Mekridi (37) je prethodnih nedelja bila pod sumnjom da je umešana u smrt svog dečka koji je umro 13. januara od prostrelne rane, a policija istražuje da li je u pitanju ubistvo

  • 0

Kantri pevačica Mindi Mekridi (37) je izvršila samoubistvo na istom mestu gde je njen dečko Dejvid Vilson pronađen mrtav pre mesec dana, od prostrelne rane. Pre nego sto se ubila na tremu svoje kuće u Heber Springsu u Arkazasu, u nedelju, ubila je i svog psa.

Mekridi je u intervjuu rekla da je pas pronašao metak koji je usmrtio Vilsona i pokuša da ga pojede.

- Nisam mogla da pronađem metak, bio je kod psa. Bio je u njegovim ustima - rekla je.

Negirala je da je bilo kako umešana u smrt Vilsona i rekla je da je on njena "srodna duša".

Ubila se samo nekoliko dana nakon što je puštena sa rehabilitacije gde je bila po naredbi suda nakon što je priznala preteranu upotrebu alkohola i tableta.

- Puštena je zato što je procenjeno da je mentalno stabilna i testirana je na alkohol i drogu i sve je bilo u redu - rekao je izvor.

Njeno dvoje dece, Zander (6) i Zejn, star 9 meseci, su smešteni u starateljsku porodicu i nisu bili u kući u trenutku njene smrti.

Vilson je bio Zejnov otac, a Zanderov otac je pevač Bili Meknajt koji je izgubi starateljstvo kada je bio optužen da je pokušao da ubije Mekridi. Starateljstvo nad Zanderom je imala pevačicina majka dok ga Mekridi nije otela i odvela da živi sa njim i Vilsonom.

Njena karijera je bila na vrhuncu 1996. sa debi singlom 'Ten Thousand Angels' i sledećim singlom 'Guys Do It All the Time' koji je stigao do prvog mesta kantri liste.

(Telegaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA