UZ SRPSKE STRIPTIZETE: Razuzdana zabava hrvatskih policajaca (VIDEO)

Na video-snimku zabave koju je priredio vrh vinkovačke policije vide se stolovi puni hrane i alkohola, kao i striptizeta iz Srbije, koja policiju zabavlja uz narodnjake

  • 15

SAD VALJAJU "CAJKE"? Vrh policije Vinkovaca pre nekog vremena priredio je zabavu, koju je, osim mnogo hrane, alkohola i folk muzike, "začinila" i striptizeta iz Srbije!

Kako piše hrvatski "Večernji list", na snimku koji je njihovoj redakciji dostavio neko od pristunih, vide se stolovi prepuni hrane i alkohola, a atmosferu na zabavi dodatno su podgrevali narodnjaci uživo, ali "i striptizeta iz Srbije, koja je sve vreme plesala".

Bilo je tu i polivanja pivom, ležanja po stolovima, sedenja u krilu, udaranja po zadnjici...

U to ime, zagrebački list je podsetio i da "policijski službenik u svim prilikama čuva svoj ugled i ugled policijske službe, a ličnim primerom iskazuje poštovanje dobrih običaja, sledi etička načela službe i dosledno sprovodi zakon", što je inače član 4 Kodeksa hrvatskog MUP.

(M. S. / Izvor: Večernji.hr)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zale1006

    16. februar 2013 | 14:15

    Hrvat sam i moram rec da su to takve seljacine! Nije sramota koju vrstu glazbe slusaju ali je sramota sto u ovome nema ni trunke profesionalnosti. Jebes takvu policiju, seljacine bile a seljacine ce i ostat.

  • youtube

    16. februar 2013 | 12:10

    koju posluku porati?!

  • Gogy

    16. februar 2013 | 12:05

    Znaju hrvati šta valja i kako da se zabave

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA