KRVAVI SEKS: Izboden tokom "trojke", nije hteo da promeni pozu!

Ešli Hanter (33) i Orlando Devit (37) upoznali su se u zatvoru, a u noći nesreće provodili su se sa izvesnim devojkama u lokalnom klubu u Severnoj Dakoti, nakon čega je jedna od njih završila u krevetu sa obojicom. Nevolje su počele kada je Hanter tražio od Devita da se zamene, a ovaj to odbio

  • 4

I SEKS UTROJE MOŽE DA ODE DOĐAVOLA! Upravo se to desilo prošlog petka u američkoj saveznoj državi Severnoj Dakoti, kada je jedan mladić izbo nožem drugog zato što je ovaj odbio da promeni pozu.

Ešli Hanter (33) optužen je za napad na Orlanda Devita (37).

Policijsko saopštenje kaže da su njih dvojica, prethodno se upoznavši u zatvoru, te noći partijali sa nekoliko devojaka u lokalnom klubu, nakon čega su sa jednom od njih otišli u Hanterov stan.

Devit je policiji rekao da je počeo da se ljubi sa devojkom čije je ime Letiša, nakon čega su brzo završili u krevetu. Tokom polnog odnosa, nekoliko puta je video Hantera kako ih posmatra, a onda im se u jednom trenutku i pridružio i počeo da ljubi Letišine grudi.

Uskoro je devojka Hantera počela da zadovoljava oralno, dok je on nastavio da sa njom vodi ljubav.

Nevolja je počela kada je Hanter tražio da se zamene a Devit to odbio. Hanter se naljutio i počela je rasprava tokom koje je Devit Hantera nazvao "retardom", nakon čega je ovaj izvukao kasapski nož i ubo žrtvu u ruku.

Hanteru je određena kaucija od 5.000 dolara, u 13. marta treba da se pojavi pred sudijom.

(Telegraf.rs / Izvor: North Dakota Police Departments)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Kum Žoržo

    15. februar 2013 | 22:03

    "Crna trojka"

  • Mali Mladen

    15. februar 2013 | 21:35

    Ko da se zameni? Sa kim? Sta da radi? Kao u vicu kad mujo ima majmuna koji ga oralno zadovolji, ali tek oad ga mujo udari po glavi. Kad mujo pita husu: hoces ti sad? Ovaj mu odgovori: hocu, ali da me ne udaras u glavu...

  • Gogy

    16. februar 2013 | 12:14

    Koje budale

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA