Za ljubitelje putovanja, za sve one koji žele da vikende, ali i predstojeće praznike provedu na nekim atraktivnim lokacijama. Posete izložbu Pola Sezana, krstare Dunavom, dožive nezaboravne trenutke pored jezera Lago di Garda, uživaju u jedinstvenoj Veroni, prema rečima Ane Petrović menadžera SP „Lasta“ moći će to i da učine uz veoma povoljne uslove. Uz mogućnost plaćanja na više mesečnih rata.


– Turistička agencija „Lasta“ u narednom periodu organizuje posebne ture do Budimpešte, Segedina, Ohrida, Mostara, Trebinja i Dubrovnika, kao i Istanbula, Rima i severne Italije i drugih. Mi smo osluškivali želje naših putnika, tako da sve što „Lasta“ nudi u narednim mesecima nije slučajno. Pored autobuskog saobraćaja naša kuća nudi usluge odlično organizovanih turističkih tura i hotelski sadržaj, a ono u čemu poslednjih godina naročito odskačemo jeste naše osoblje i vodiči, koji su ocenjeni najvišim ocenama upravo od strane korisnika – istakla je Petrovićeva.

Ona dodaje da je organizovan i obilazak Rima, a tura ka ovoj evropskoj destinaciji kreće iz Čačka, gde je „Lasta“ nedavno otvorila svoju poslovnicu. Svi oni koji nisu imali priliku da borave u večnom gradu, za 275 evra moći će da obiđu, Crkvu Santa Marija Mađore, Koloseum, Trg Venecija, Španske stepenice, Fontanu di Trevi i druga istorijska obeležja Rima. Pored italijanske prestonice turisti će za sedam dana, koliko traje tura, moći da posete Firencu, Vatikan i Tivoli.

Za osmi mart u Istanbulu

Pripadnice lepšeg pola svoj praznik moći će da proslave Istanbulu, Ohridu, Mostaru, Trebinju i Dubrovniku. U cenu aranžmana za put do Trebinja uključen je i obilazak Dubrovnika i Mostara, pa turisti mogu da obiđu stari grad i prošetaju se Stradumom, i da u pratnji lokalnog vodiča saznaju sve pojedinosti koje nisu znali o ovim gradovima.

Dan zaljubljenih u gradu ljubavi

Idealna prilika da sa nekim koga volite za manje od 200 evra kažu u Lasti, provedete pet nezaboravnih dana obilaskom severne Italije. Ova ponuda uključuje obilazak Verone, grada ljubavi, Julijine kuće, kao i čuvene Arene. Putnici će moći da uživaju u parku Gardelend, obiđu Sirmionu, gradić na obali jezera Garde koji osvaja svojom arhitekturom, kao i poslastičarnicama po kojima je postao prepoznatljiv.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari