Zkopao živog sedmogodišnjeg brata!

Svetske vesti - Četvrtak 31.01.2013 - 22:13

- Braća su se igrala u pesku i nešto je pošlo naopako. Mlađi je uzbunio oca kada je shvatio da se stariji više ne pomera - rekao je Pol Beri, portparol lokalnog šerifa

 

Vajat Mekdanijel (7) pronađen je bez svesti ispod hrpe peska na porodičnoj farmi u Teksasu i preminuo je na putu do bolnice.
 
Policija kaže da se dečak igrao sa svojim petogodišnjim bratom Loganom, koji je potom obavestio oca. Otac ga je izvukao iz peska, ali nije bio u stanju da ga spase.
 
- Braća su se igrala u pesku i nešto je pošlo naopako. Mlađi je uzbunio oca kada je shvatio da se stariji više ne pomera – rekao je Pol Beri, portparol lokalnog šerifa.
 
Niko nije video šta se zapravo desilo, ali Vajat se ugušio ispod gomile peska. Autopsija će biti obavljena iduće nedelje.
 
Tereza Čemberlen, prijatelj porodice koja je doživela nesreću, rekla je medijima da su njih dvojica bili, pored toga što su bili braća, i najbolji prijatelji.
 
Njihov otac je davao časove jahanja na ranču, i izgleda da je upravo to radio kada se nesreća dogodila.
Telegraf

Vrati se na kategoriju Svetske vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: