DS traži raspisivanje izbora

Demokratska stranka optužila je SNS za progon demokrata i njihovog lidera Dragana Đilasa, i zatražila od naprednjaka raspisivanje izbora.
Demokratska stranka optužila je SNS za progon demokrata i njihovog lidera Dragana Đilasa, i zatražila od naprednjaka raspisivanje izbora.

U saopštenju DS se navodi da SNS uz pomoć jednog režimskog medija priprema linč opozicionih lidera. Oni su pozvali SNS da raspišu izbore i poručili da je DS spremna.

"SNS kao vodeća stranka ove vlasti, Srbiju korak po korak vraća u devedesete, kada su stranke na vlasti imale moć da gospodare sudbinama ljudi koji u ovoj zemlji žive i da odlučuju o životima svojih političkih protivnika i njihovih porodica", piše u saopštenju.

Navodi se i da "novinari nikada nisu strahovali od Dragana Đilasa", ali jesu, kako se dodaje, od sadašnjih naprednjaka, nekadašnjih radikala po čijem "zloglasnom zakonu o informisanju su novinari svakodnevno tuženi i osuđivani u roku od 24 časa".

"Đilas je tužbe protiv 'Kurira' podneo kada je hajka protiv njega postala toliko očigledna da nije bilo drugog izbora. Naprednjaci i njihov lider očigledno smatraju da niko iz redova DS ne sme da reaguje na bilo kakve napade i da smo dužni da trpimo neosnovano blaćenje novih režimskih medija", ističe se u saopštenju.

Oni pozivaju SNS da prizna da, osim Vučića od koga, kako kažu, očekuju da pokaže neselektivnost u borbi protiv korupcije, Srbiji nema da ponudi ništa drugo.

"Priznajte da niste u stanju da kontrolišete ni Mlađana Dinkića, ni Ivicu Dačića i raspišite izbore. Odmah. Mi smo spremni", poručili su u DS.

  • cudlaka

    28.01.2013 14:26
    Ne znam samo kako nazvati ono sto se desilo u predizbornoj kampanji, a gospodin Djilas kao da je zaboravio da je imao suvlasnistvo u jednom od medija.
  • PITA

    28.01.2013 11:46
    Jadan DS, pa njih stalno neko progoni. Progoni vas proslost i sve ono lose sto ste uradili za drzavu.
  • Dzoni

    28.01.2013 10:23
    Нестало Ђиласу брзих и лаких новаца па дај да се распишу нови избори.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.