Lisca u Parizu predstavila rublje za jesen/zimu 2013/2014.

Piše: CroModa, Zagreb, Pariz
Objavljeno 24.01.2013.

43

Lisca na Salonu International de la Lingerie

Lisca na Salonu International de la Lingerie

Izlascima na reviji, čija je nit poveznica bila mistična zimska bajka, Lisca je predstavila rublje za novu jesensko-zimsku sezonu

Na Salonu International de la Lingerie, koji se po jubilarni 50. put odvijao u Parizu od 19. do 21. siječnja, među najvećim robnim markama rublja svoju je jesensko-zimsku kolekciju za 2013. potencijalnim poslovnim partnerima i modnoj javnosti predstavila i ekipa Lisce.

Lisca za jesen/zimu 2013/2014.

Lisca za jesen/zimu 2013/2014.

Svoje je modne novosti predstavilo čak 480 izlagača, dok su se neke robne marke, među kojima i Lisca, predstavile i na središnjim modnim revijama koje su se odvijale svaki dan, a koje bi dnevno posjetilo više od tisuću posjetitelja. Izlascima na reviji, čija je nit poveznica bila mistična zimska bajka, Lisca je predstavila rublje prestižne linije Lisca Selection, ženstvenu liniju Lisca Fashion te trendi robnu marku Cheek by Lisca.

Izbor modernog rublja, koje najavljuje modu idućih sezona, bio je u Parizu predstavljen na posebnom Trend forumu. U njega je uvršteno čak šest modnih trendova koje oblikuje Lisca, što je svakako hvale vrijedan uspjeh. Neki su izabrani modeli bili razigrano predstavljeni u visećim kokonima, središnjoj temi tamošnjeg sajma "Cocooning".
 
Izložbeni prostor Lisce, na kojem je rublje predstavljala i Liscina manekenka, posjetio je velik broj posjetitelja, dosadašnji poslovni partneri iz čak 16 zemalja te brojni drugi.
 
Lisca je tim predstavljanjima stala uz bok međunarodnim robnim markama. I ne samo to, svojim se modernim modelima čak uvrstila među vjesnike mode, a predstavljanje na sajmovima svakako pridonosi i jačanju ugleda i otvara nove poslovne mogućnosti.


VIŠE O TEMAMALiscadonje rubljeSalon International de la LingerieLisca FashionCheek by LiscaCocooningLisca Selection




Povezano