Sreda, 23.01.2013.

22:59

Partizan konačno završio sa Zabijom

Libijac Mohamed Zabija definitivno je završio 'misiju' u Partizanu, neće ići u Tursku na pripreme i Vermezović na njega ne računa u prolećnom delu sezone.

Izvor: B92, Večernje novosti

Default images

Posle niza sitnih i krupnijih prekršaja, igrač koji je prošlog leta stigao u Humsku nije se pojavio na lekarskim pregledima i zbog toga je ugovor raskinut.

"Završili smo sa Mohamedom Zabijom," rekao je za Večernje novosti sportski direktor 'crno-belih' Ljubiša Tumbaković. "To je izgleda jednom moralo da se završi, očigledno na obostrano zadovoljstvo."

Šestomesečni boravak nekadašnjeg reprezentativca Libije neće se dugo pamtiti u Humskoj. Malo utakmica, još manje golova i puno priča o prekršajima, kašnjenjima i samovoljnom ponašanju, nedovoljno za igrača čiji se transfer pominjao poslednje dve i po godine.

Poslednji gaf Zabije je nedolazak u klub pred put u Tursku. Prvi deo priprema Libijac je propustio zbog problema sa vizom, iako su u klubu najavili da će mu pružiti još jednu šansu, očigledno je da je napadač 'precrtan'.

"Ispoštovali smo sve sportske i ljudske aspekte prema njemu i krajnje pošteno se odnosili prema svakom dogovoru koji smo imali. Bili smo ljudi prema Zabiji, ipak on to nije želeo da prihvati. Kada je tako i kada nije želeo da se prihvati posla za koji je plaćen, odlučili smo se za raskid saradnje. Od danas je slobodan igrač i može da potraži novu sredinu," rekao je Tumbaković a prenele Večernje novosti.

Jedini novi igrač u redovima prvaka Srbije je Brazilac Eliomar Silva, otišli su Nemanja Tomić, Sreten Sretenović, Eduardo Pašeko i Mohamed Zabija a ostaje da se vidi da li će i kada biti produženi ugovori sa fudbalerima čiji sporazumi sa Partizanom uskoro ističu.

"Goran Lovre i Stefan Šćepović će putovati sa ekipom u Antaliju i ostaje da vidimo šta će se dalje dešavati. Kada je u pitanju novi ugovor Milana Smiljanića moram da kažem da još nije bilo razgovora na tu temu. Biće vremena za dogovor," rekao je Tumbaković.

Fudbaleri i stručni štab Partizana u petak putuju u tursku Antaliju gde će boraviti do 7. februara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: