• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Petković: Propustili smo da reagujemo na Naše

Ministar kulture i informisanja Srbije Bratislav Petković izjavio je danas da je to ministarstvo propustilo priliku da reaguje na napade desničarskog pokreta "Naši" i druge pretnje upućene medijima, i to označio kao propust.

Petković je na sastanku u Beogradu sa urednicima vodećih domaćih medija rekao da je pitanje izostanka odgovarajuće reakcije resornog ministarstva bilo postavljeno i na sednici Odbora Skupštine Srbije za kulturu i informisanje.

"O tome smo razgovarali i to smo označili kao propust. Propuštena je jedna prilika i ubuduće toga neće biti", rekao je Petković.

Pokret "Naši" zatražio je zabranu rada pojedinih medija u Srbiji, zbog, kako tvrdi, "opravdane sumnje da su finansirani prljavim novcem albanske i hrvatske mafije".

Radio-televizija B92 podnela je protiv te organizacije krivičnu prijavu zbog poziva na linč neistomišljenika i mnogih drugih krivičnih dela.

Od tužilaštva je zatraženo da pokrene postupak protiv organizacije "Naši" zbog objavljivanja spiskova osoba i organizacija koje je taj pokret označio kao saradnike stranih obaveštajnih službi.

Tužilaštvo je formiralo predmet i naložilo policiji da ispita poslednje aktivnosti ultranacionalističke organizacije "Naši", kao što su paljenje zastave AP Vojvodine i lepljenje plakata protiv NVO, pojedinaca i medija.

(Beta/Foto: Beta,arhiva)

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zabranjeni

Podrska za Nase!Ukljuci mozak iskljuci u92

special image