VUČIĆ: Predaja mi ne pada na pamet!

- Bilo bi lekovito za našu zemlju da se saznaju imena svih političara koji su učestvovali u malverzacijama s javnim preduzećima i sumnjivim privatizacijama - poručio na Fejsbuku prvi potpredsednik Vlade

  • 3

Prvi potpredsednik Vlade zadužen za borbu protiv korupcije i kriminala i ministar odbrane Aleksandar Vučić napisao je na svom Fejsbuk profilu da mu ne pada na pamet da se u toj borbi preda, a da je rezutat toga da više niko u Srbiji ne može da radi šta hoće.

- Pogledajte rezultate borbe protiv korupcije. Više niko u ovoj državi ne može da radi šta hoće. Bilo bi lekovito za našu zemlju da se saznaju imena svih političara koji su učestvovali u malverzacijama s javnim preduzećima i sumnjivim privatizacijama - ocenio je Vučić.

Ne zbog "lova na veštice", kako je naveo, već da bi se buduće generacije političara obavezale na neka drugačija pravila i odnos prema narodu i državi, što je suština borbe.

On se osvrnuo na stanje u zemlji koje je zatekao došavši na vlast.

- Nismo ušli u čistu kuću okrečenih zidova, već u srušenu. Nasledili smo 27 odsto nezaposlenih i taj procenat je rastao geometrijskom progresijom. Ako ništa drugo, to smo zaustavili - pohvalio se on.

(A. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mornar

    18. januar 2013 | 16:22

    Srusi spomenik, ako smes!

  • Nidza

    18. januar 2013 | 15:32

    ево рецимо први ти Ацо учествујеш у невиђеној пљачки Србије, са својим "братом" шеиком, коме, без тендера продајеш хектар земље за 250€, уз ликвидацију 8 фирми, коју прати отказ хиљадама запослених. Сад је јасно због чега си ухапсио Мићу. :)

  • Klisura

    18. januar 2013 | 23:21

    За Ниџу. Па брате, мораш да даш нешто и доведеш тог шеика, како би уложио кинту, шта мислиш да је шеик купио земљу за 250 Евра да прави викендицу? Наравно штета за отпуштања али ако шеик направи неку фабрику или неки хотел, упослиће људе час посла. Да су бар претходници радили или говорили као Вучић, било би нам 10 пута боље.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA