Vesti

4

URS odgovara Đilasu da je nervozan

Autor: AM

Izvor: Tanjug/Novi magazin

URS odgovara Đilasu da je nervozan

"Očigledno je da Dragana Ðilasa hvata velika nervoza. Možda ona potiče od najavljene unakrsne provere imovine i prihoda, možda ima neki drugi uzrok, ali svakako još jednom je potvrđeno da njega lično i DS pogađa kad god se govori istina", naveo je portparol URS-a Marko Selaković.

Kako se dodaje u izjavi dostavljenoj medijima, Mlađan Dinkić je ostavio suficit u budžetu, a vlada DS-a je dovela Srbiju do ivice bankrota.

"Izgleda da je Ðilasa pored nervoze uhvatila i amnezija pa je zaboravio da je vlada DS, dok je Dinkić dovodio Fijat, Falke, Juru, bezglavo zaduživala zemlju. Javni dug Srbije je u prethodne četiri godine skoro udvostručen", istakao je Selaković.

On je dodao da će od 4, 5 milijarde koje Ðilas pominje čak dve trećine biti iskorišćeno za vraćanje dugova koje je, kako napominje, napravila vlada DS-a plaćajući pritom basnoslovne kamate.

"Jedna činjenica je nepobitna - vladu u Srbiji ne bira Ðilas nego narod", poručio je Selaković.

Građani su, napominje on, na izborima rekli svoje i mi nastavljamo da radimo jer želimo da pokrenemo sve regione Srbije, da približimo Srbiju Evropi, da probudimo srpsku privredu, i stvorimo stabilnu i ozbiljnu državu

"Mnogo je važnije od lažne slatkorečivosti i kontrole medijskog prostora da se problemi rešavaju i da se stvari nazovu pravim imenom. Mi to zaista i radimo i ne bojimo se otvoreno da kažemo da se neko šlihta. Možda se to nekome ne dopada, ali to je i dalje istina", zaključio je portparol URS-a.

Đilas je ranije danas izjavio da stranka koju predvodi nikada neće ući u vladu u kojoj bi bio i lider Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Marko

Nemojte vi da govorite u ime naroda. Za onaj mali procenat koji ste dobili, sramota je. A to kako vi rešavate probleme videli smo dovoljno, tako da je vaš strah od novih izbora opravdan.

Milan

Konkurencija nije realna, ipak je DS najaca opoziciona stranka a URS vec na sledecim izborima odlazi u zaborav. Cija je veca nervoza, vreme ce pokazati. Kao i šlihtanje!

Milana

Meni deluje da ste se svi vi žestoko unervozili, ne pamtim kad sam videla ovakvu hajku po medijima...