Obradović na listi najmoćnijih u medijima

Lokalne vesti - Utorak 15.01.2013 - 09:33

Najpoznatiji vranjski novinar Vukašin Obradović plasirao je na 31. mesto liste od 50 najmoćnijih ljudi u srpskim medijima.

Obradović Obradović

Obradović je od 2010. godine predsednik Nezavisnog udruženja novinara (NUNS).

Dnevnik „Blic“ tradicionalno pravi listu najmoćnijih ličnosti u medijima u Srbiji, a Obradoviću je ovo prvi plasman na tu listu.  

- Obradović je upamćen je kao osnivač lokalnog nedeljnika „Vranjske“, koji je od 1994. pa do 2000. bio jedini nezavisni medij na jugu Srbije.

Njegov profesionalni rad je vrednovan i nagradama koje nose imena velikana ove profesije: „Dušan Bogavac“, „Jug Grizelj“ i „Stanislav - Staša Marinković“ - kaže se u objašnjenju ovakvog Obradovićevog plasmana.

Obradović se na listi nalazi između dve žene - na 30.  mestu je Ljiljana Smajlović, predsednica UNS-a, a na 32. mestu Milica Mitrović, programski direktor “Pinka”.

Za najuticajniju ličnost u srpskim medijima proglašen je vlasnik “Pinka” Željko Mitrović, a iza njega slede Aleksandar Tijanić, direktor RTS-a, i direktor Prve Dejan Jocić.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: