ĆUPRIJA: Zapaljene prostorije DSS!

Nepoznata osoba je oko jedan sat posle ponoći najpre kamenom razbila stakla na ulaznim vratima, a zatim ubacila neku zapaljivu materiju. Istraga je u toku

  • 1

Nepoznata osoba ubacila zapaljivu materiju u prostorije Demokratske stranke Srbije u Ćupriji, a istraga je u toku.

Incident se dogodio oko jedan sat posle ponoći, kada je, kako se pretpostavlja, zasad nepoznati počinilac kamenom razbio stakla na ulaznim vratima i ubacio neku zapaljivu materiju.

DSS je najoštrije osudio noćašnje paljenje, i ocenio da to predstavlja sraman i vandalski čin, a od nadležnih se traži da se počinioci otkriju i kazne.

- Zahtevamo od nadležnih državnih organa da u najkraćem roku otkriju i kazne počinioce ovog napada. DSS smatra da će predstavljati ozbiljan problem ukoliko nadležni državni organi ne otkriju i javnosti ne saopšte ko je počinio ovaj gnusni napad - navodi se u izjavi portparola DSS Petra Petkovića.

Brzom intervencijom vatrogasaca sprečeno je širenje požara na susedne lokale i stambeni blok na prvom spratu. Istraga je u toku.

Prostorije DSS su u Ulici cara Lazara u kompleksu "Stadion". U istoj ulici na samo pedesetak metara nalaze se i prostorije drugih stranaka.

(Telegraf.rs / Izvor i foto: RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dodje maca na vratanca

    13. januar 2013 | 14:37

    Uigrana ekipa piromana iz redova SNS-a!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA