Subota, 12.01.2013.

23:01

Rednap otišao po M’Vilu

Menadžer Kvins Park Rendžersa Hari Rednap otputovao je u Ren, kako bi pratio Jana M’Vilu na utakmici sa Bordoom.

Izvor: FH

Default images

Rednap i glavni skaut Ian Brumfild otputovali su u Francusku odmah posle meča koji je KPR odigrao nerešeno sa Totenhemom 0:0.

Defantivni vezni fudbaler M’Vila je u samom vrhu želja Harija Rednapa u ovom prelaznom roku, pa je bivši menadžer Totenhema otišao da se još jednom uveri u njegove kvalitete i pokuša da ga dovede u Premijer ligu.

KPR je spreman da ponudi devet miliona evra za M’Vilin potpis, ali je ranije objavljeno da ga čelnici Rena neće pustiti za sumu manju od 12 miliona.

Rednap će najveću konkurenciju imati u vidu Fulama koji je takođe zainteresovan za M’Vilu, kao i par klubova iz ruske Premijer lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

1 d

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

1 d

Podeli: