Nedelja, 06.01.2013.

19:07

Zvezda ipak bez Traorea

KK Crvena zvezda Telekom neće biti jača za franucskog reprezentativca Alija Traorea.

Izvor: AG

Default images

Iako je Traore trebalo da bude angažovan do kraja sezone, ugovor francuskog reprezentativca i crveno-belih koji je potpisan ipak neće biti aktivaran.

Naime, Traore je imao klauzulu po kojoj je ugovor trebalo da bude realizovan ukoliko prođe sve medicinske testove. Stameni centar je proteklih dana podvrgnut opsežnim lekarskim pregledima, njegova povreda je sanirana, ali...

„Traore je dugo pauzirao, ove sezone je odigrao samo dve utakmice i da bi dostigao optimalnu takmičarsku formu bilo bi mu potrebno minimum mesec dana. S obzirom na naš vrlo zgusnut raspored i visoke ambicije koje imamo nismo u prilici da toliko čekamo, pa saradnja nažalost neće biti realizovana“, počeo je priču direktor Crvene zvezde Telekom Davor Ristović i potom dodao:

„Veoma nam je žao što Traore neće igrati za Zvezdu. O njegovim igračkim kvalitetima izlišno je govoriti s obziorom da je reč o reprezentativcu Francuske. Takođe, u ovih nekoliko dana bili smo u prilici da se uverimo da je reč o sjajnom čoveku i zaista veoma dobrom momku. Nadamo se da će nam se putevi u budućnosti ponovo ukrstiti i želimo mu mnogo sreće u nastavku karijere“, konstatovao je Ristović.

Vest je potvrdio i sam Francuz putem društvenih mreža.

„Crvena zvezda nije ozvaničila moj ugovor iako sam prošao medicinske preglede koji su pokazali da sam se oporavio. Oni misle da će mi trebati još mesec dana da se vratim u formu i budem spreman da igram. Odlučili su da ne čekaju jer imaju veoma težak raspored“, napisao je Traore.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

120 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Podeli: