Uhapšen napadač sa Trga Republike

Nacionalne vesti - Subota 05.01.2013 - 15:22

Beogradska policija uhapsila Marka Kostića (23) iz Ćićevca, osumnjičenog da je u novogodišnjoj noći izbo sedmoricu mladića na Trgu Republike, potvrđeno za B92.

Uhapšen napadač sa Trga Republike Uhapšen napadač sa Trga Republike

Njega je policija uhapsila u iznajmljenom stanu u beogradskom naselju Medaković. Hapšenje je potvrdio i premijer i ministar policije Ivica Dačić.

Kostić je najpre nožem izbo Dejana V, a zatim njegovog druga Lazara I. Prilikom bekstva izbo je još petoro posetilaca na Trgu, među kojima su bila i dvojica Tunišana, Slovenac i državljanin BiH.

Neki od povređenih su pušteni iz bolnice, dok se ostali oporavljaju u Kliničkom centru Srbije.

Na Odeljenju poluintenzivne nege Klinike za vaskularnu hirurgiju smešteni su Krešo Sekulić iz Banjaluke i Damjan Cmager iz Maribora, koji su zadobili ubodne rane u predelu natkolenice.

Dvojica državljana Tunisa, Muhamed Ajman (22) i Slim Bin Salaha (25), koji su sa grupom od 120 turista iz ove zemlje stigli na doček u Beograd, zadobila su više ubodnih rana u stomak i leđa i posle intervencije u Urgentnom centru prebačeni su na Prvu hiruršku kliniku gde se uspešno oporavljaju.

B92

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: