OMILJENA BOJA OTKRIVA KAKVI STE U KREVETU: Crveno vole strastveni, plavo osećajni

Pre nego se upustite u seksi avanturu sa novim partnerom, zavirite u njegov ili njen ormar! Boja koja dominira u garderobi otkriće vam šta da očekujete u krevetu

  • 0

Odrasli se vrlo retko izjašnjavaju o omiljenoj boji. Ako niste sigurni koja je vaša boja, otvorite ormar, osmotrite svoju sobu ili stan, pogledajte oko sebe i pronađite uzorak jer boje su vrlo snažni pokazatelji karaktera, te mogu mnogo da otkriju o vama, što uključuje i činjenice kakvi ste u seksu.

Crvena

 

U krevetu ste strastveni i uživate na različite načine. Volite da budete predmet požude i uživate u moći i dominaciji.

Žuta

Vaš seksualni nagon je vrlo kompleksan, ali istovremeno i prilagodljiv. Volite dominantne partnere koji imaju potpunu kontrolu u seksu.

Ružičasta

Kada je reč o seksu, volite da budete nezreli i pomalo razigrani. Volite da obećavatie više nego što ste spremni da date. Muškarci koji vole ovu boju često su skloni flertu.

Ljubičasta

Sebe smatrate vrlo sofisticiranim za neopterećene igrice u krevetu. Volite kontrolu i pravila i skloni ste rutinskim seksualnim željama. Slično je i s muškarcima koji vole ovu boju. Oni pate od kontrole i strogo "poslovnog" seksa. Isto tako, oba pola su više opterećena sobom i vlastitim užitkom nego partnerovim željama i potrebama.

Zelena

Vaš pristup prema seksu je nežan, svež i neiskvaren. Žene koje vole ovu boju seks doživljavaju kao čisto vođenje ljubavi kao za vreme zaljubljenosti, dok muškarci mogu biti dosta nespretni i neobični, ali na neki simpatičan i pozitivan način. Niste skloni prevari.


Narančasta

Seks smatrate vašom fantazijom i trudite se da tako i izgleda. Predigra vam je jednako važna kao i sam čin vođenja ljubavi. Iako retko dođete do vrhunca, uživate u samoj igri zavođenja, što uključuje filmske pokrete poput tragova noktiju na leđima partnera ili povlačenja kose partnerke.

Crna

Volite izazove, nove užitke i neočekivane situacije. Reagujete po svom nahođenju i seksualnim željama, ali kada se nađete u stresnoj situaciji, seks je zadnje o čemu razmišljate.

Siva

Vrlo ste neodlučni i teško se uzbuđujete. Za muškarce je seks oslobađanje od pritiska i zadovoljavanje nagona, dok za žene to znači udovoljavanje potrebama partnera ili nužan put do proširenja porodice.

Plava 

Odličan ste partner u seksu. Pažljivi ste i osećajni, a ljubav i seks su za vas umetnost. Verni ste partneri, puno dajete, ali i očekujete.

Bela 

Za vas je seks nešto vrlo privatno i tajanstveno. Volite da vodite ljubav u mraku, što znači da niste spremni na seksualne igrice niti bilo kakve druge začine u krevetu.

(Telegraf.rs / Tportal.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA