EVROKUP: Težak raspored Zvezde na startu druge faze

Određeni termini mečeva u osmini finala ovog takmičenja, a u prva tri meča "crveno-beli" gostuju dva puta, Uniksu i Ulmu, dok će Galatasaraj dočekati 15. januara

  • 0

Košarkaši Crvene zvezde DIVA u LAST 16 fazi Evrokupa takmičiće se u grupi L zajedno sa Uniksom, Ulmom i ekipom Galatasaraja, a danas je određen i raspored utakmica.

"Crveno-beli" će u prvom kolu gostovati u Nemačkoj, ekipi Ulma (8. ili 9. januar). U drugom kolu, 15. januara Zvezda je domaćin ekipi Galatasaraja (19.30), dok će u trećem kolu, koje je na programu 22. i 23. januara, izabranici Vlade Vukoičića putovati u Kazanj na megdan Uniksu.

Kapiten Rakočević i drugovi će potom u dvema utakmicama biti domaćini. Revanš sa ruskim Uniksom zakazan je za 29. januar, a Ulm će u "Pioniru" gostovati 12. februara.

U poslednjem kolu, koje se igra 20. februara, Zvezda gostuje u Istanbulu ekipi Galatasaraja. Prema sistemu takmičenja dve prvoplasirane ekipe iz svake grupe izboriće učešće u četvrtfinalu finala.

Sve svoje mečeve kao domaćin Crvena zvezda DIVA igraće sredom u terminu od 19.30 sati, dok će tačan datum i vreme odigravanja mečeva na gostovanjima biti naknadno utvrđeno u zavisnosti od želja domaćina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA