PARTIZAN ANDROID: Ponesi "crno-bele" svuda sa sobom!

"Crno-beli" su prvi sportski kolektiv koji je napravio aplikaciju za mobilne telefone. Navijači će ubuduće informacije iz kluba moći da dobijaju gde god da se nalaze

  • 2

Fudbalski klub Partizan otišao je korak ispred svih sportskih kolektiva kada je u pitanju mobilna telefonija. Android aplikacija za mobilne telefone nešto je o čemu će se tek pričati među navijačima, a veliki plus cele priče je to što će pristalice "crno-belih" od danas imati priliku da u svakom trenutku imaju uz sebe sve potrebne informacije o svom voljenom klubu.

- Reč je o zvaničnoj aplikaciji FK Partizan za sve vrste mobilnih uređaja. Trendovi u polju komunkacija nam trenutno govore da aplikacije za mobilne uređaje nisu budućnost, one su sadašnjost. I na ovom polju Partizan je prvi.

- Jedini smo klub na ovim prostorima koji je napravio zvaničnu aplikaciju za mobilne platforme i koji i u ovom polju ordžava korak sa globalnim trendovima - rekla je Snežana Filipović, direktorka marketinga "crno-belih".

- Cilj ovog projekta je što bolja komunikacija sa našim navijačima, brži protok informacija od kluba ka navijačima, bolja prezentacija kluba, ali i mnoge druge stvari koje nudi ova aplikacija. Svaki navijač Partizana će od sada moći da prati zbivanja u voljenom klubu gde god da se nalazi: kafiću, autobusu, aerodromu, ulici, i to u realnom vremenu.

- Pogotovu nam je drago što će svi oni koji budu ima aplikaciju FK Partizan prvi biti obaveštavani putem SMS poruka o trenutnim rezultatima utakmica koje Partizan igra, akcijama koje se budu sprovodile, kao i svim ostalim važnim informacijama u vezi sa klubom.

Izrada ove aplikacije ne bi bila moguća bez svesrdne pomoći partnera kluba. U Partizanu su posebno zahvalni kompanijama koje su pomogle ovaj projekat.

- Zahvalila bih se našem generalnom sponzoru kompaniji "Carlsberg", koja je prepoznala mogućnosti koje nudi aplikacija, na pomoći pri realizaciji projekta. Napomenula bih da će svi navijači koji budu imali našu aplikaciju moći preko nje da učestvuju u nagradnoj igri – "Lav, igra is trast" i slanjem kodova koji se nalaze na limenkama lav piva pomoći da crno-bele stolice što pre dođu u Humsku.

- Pored "Carlsberga", zahvalila bih i kompaniji "New Look Entertaiment" koja je sve naše želje u vezi sa izgledom i funkcionalnošću aplikacije sprovela u delo - istakla je Filipovićeva.

(Telegraf.rs/Foto:partizan.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    18. decembar 2012 | 13:51

    Super. Steta samo sto nigde nema aplikacije da se skine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA