Vučić naredio angazovanje vojske u čisćenju snega

Izvor: TvojPortal.com, 09.Dec.2012, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić naredio angazovanje vojske u čisćenju snega

BEOGRAD, 9. decembra 2012. (Beta) - Prvi potpredsednik vlade i ministar odbrane Aleksandar Vučić naredio je hitno angažovanje jedinica Vojske Srbije u pružanju pomoći lokalnom stanovništvu u otklanjanju posledica elementarnih nepogoda izazvanih snegom, saopšteno je u nedelju iz Ministarstva odbrane. Ljudstvo i mehanizacija Vojske Srbije angažovani su u svim zavejanim mestima u Vojvodini.


>> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com <<
"Jedinice Vojske rade na raščišćavanju puteva i saobraćajnica i pomažu stanovništvu koje je blokirano u snežnim nanosima. Osim ljudstva iz Prve brigade Kopnene vojske angažovani su i tenkovi za izvlačenje", navodi se u saopštenju.
Sve jednice Vojske Srbije biće na raspolaganju na celoj teritoriji Srbije za pomoć lokalnom stanovništvu, navodi se u saopštenju.

Nastavak na TvojPortal.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.