POBEDILA: Baka (60) istetovirala glavu jer je oćelavila zbog bolesti (FOTO)

Čistačica iz Teksasa En Mekdonald (60) boluje od alopecije, bolesti usled koje kosa počne iznenada da opada. S obzirom na to da su joj dosadile perike kojih, kako kaže, ima dosta, odlučila je da istetovira glavu

  • 1

En Mekdonald (60 ) iz Teksasa koja boluje od alopecije, bolesti usled koje postepeno počne da opada kosa, istetovirala je glavu jer joj je dosadilo da nosi perike otkako je potpuno oćelavila. En, koja je inače čistačica u Edinburgu, kaže da je nakon gubitka kose često bila depresivna.

- Nisam više mogla da se pogledam u ogledalo, sama sebi sam bila ružna, često bih po ceo dan bila u krevetu i plakala - rekla je baka. - Nisam želela da budem ćelava više, imam na stotine perika, ali jednostavno nisam mogla više - prepričava Mekdonaldova.

Jednog dana, tražeći rešenje za svoj problem na internetu, stupila je u kontakt sa ženom koja je takođe obolela od alopecije i koja je istetovirala glavu.

- To mi se učinilo kao idealno rešenje, odmah sam otišla da uradim isto. Prezadovoljna sam - rekla je baka i dodala da je tetoviranje zaista bilo bolno. - Biću iskrena, zaista je bilo bolno ali vredelo je. Mom mužu i sinovima se sviđa. Mlađa populacija me često ismeva, ali meni to nije bitno dokle god sam ja srećna - rekla je zadovoljna En.

(I. D.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • bata

    5. decembar 2012 | 09:09

    E luda je k'o struja. Bravo, bako! Ima čak i šiške.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA