SRPSKA PREDSTAVNICA NA MIS JUNIVERS: Govoriću o nepravdama koje su nam nanete! (FOTO)

Negovanje kose i tela, odabir garderobe i haljina za nastup je najlepši i najslađi deo ovog posla. Naravno, pripremila sam se i da mnogo toga kažem o našoj zemlji, kulturi i tradiciji. Sigurno je da ću se truditi da iskoristim priliku i kažem nešto o nepravdama koje su nanete našoj zemlji, bez želje da bilo koga povredim - kaže Branislava Mandić za Telegraf

  • 2

Manekenka Branislava Brana Mandić predstavljaće Srbiju na takmičenju lepotica "Mis junivers", koje se održava 19. decembra u Las Vegasu. Ova studentkinja pedagogije iz Novog Sada, neposredno pred put u daleki američki grad, za Telegraf je ispričala kako su tekle pripreme za ovo prestižno takmičenje, ali i kako namerava da se predstavi u što boljem svetlu.

- Sve devojke sanjaju o tome da budu mis, u to sam sigurna. Ipak, samo jednoj će se taj san ostvariti. Ja priželjkujem pobedu, ali je konkurencija jaka. Daću sve od sebe da budem zapažena, da skrenem pažnju na učešće Srbije, da iskoristm šansu koja mi se pruža, jer će mi to iskustvo pomoći prilikom drugih angažmana koje mogu da dobijem u zemlji i inostranstvu - rekla je Branislava za Telegraf.

Pripreme za takmičenje i žiriranje devojaka traju više od dve nedelje, a Branislava dodaje da je, iako jaka, konkurencija ne plaši.

- Dosta sam radila na fizičkom izgledu, da telo dovedem do perfekcije. Potrudila sam se da sve obaveze na fakultetu završim kako bih na ovom takmičenju bila opuštena. Radila sam dosta kao maneken i time sam prilično dobila na samopouzdanju i sigurnosti na sceni. Negovanje kose i tela, odabir garderobe i haljina za nastup je najlepši i naslađi deo ovog posla. Naravno, pripremila sam se i da mnogo toga ispričam o našoj zemlji, kulturi i tradiciji. Sigurno je da ću se truditi da kažem nešto o nepravdama koje su nanete našoj zemlji, bez želje da bilo koga povredim - najavila je manekenka u razgovoru za naš portal.

Ona kaže da je posebno iznenađenje pripremila za humanitarno veče, koje je, takođe, deo priprema.

-  Ja za tu priliku nosim krunu od bombona, koju je namenski uradila i dizajnirala porodica Milivojev, koja je vlasnik fabrike bombonica iz Čuruga. Sav prihod sa te aukcije i od prodaje poklona namenjen je siromašnoj deci. Moja poruka na toj aukciji biće da život dece treba da bude srećan i sladak kao bombonice na mojoj kruni - iskrena je srpska manekeknka.

(E. T.)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA