Život

Subota, 01.12.2012.

09:00

Sijena Miler: Sad shvatam ulogu grudi!

Nepunih pet meseci nakon što je rodila ćerku Marlou Sijena Miler se vratila u punu formu.

Izvor: B92

Default images

U svom prvom intervjuu otkad je postala majka, glumica je otkrila da joj je to iskustvo promenilo način razmišljanja o njenom telu.

„Telo mi sada izgleda sasvim drugačije, kao da nije moje - svako vezivanje za njega u estetskom smislu i opsednutost manama i nedostacima su nestali”, priznala je 30-godišnja Britanka za magazin Harper's Bazaar.

„Shvatite čemu zaista služe grudi”, objašnjava Sijena i dodaje da oseća ogromno poštovanje prema svom telu „zbog svega što je sposobno da uradi”.

Iako je porođaj različito iskustvo za svaku ženu, retko ćete naći neku koja je uživala u tom procesu. Sijena je jedna od tih.

„To je najbolja, najlepša stvar na svetu. Ponovo bih to uradila milion puta, svakoga dana bih se porađala. Uživala sam!”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Podeli: