Na igralištu u Siriji ubijeno desetoro dece

Najmanje desetoro dece poginulo je tokom bomardovanja igrališta u selu Deir al-Asafir, nedaleko od Damaska, saopštili su sirijski aktivisti.

Najmanje desetoro dece poginulo je tokom bomardovanja igrališta u selu Deir al-Asafir, nedaleko od Damaska, saopštili su sirijski aktivisti.

U potresnom snimku koji je objavljen vide se tela dece i čuje plač majki koje tuguju. Navodo, na zemlji pored tela dece uočene su kasetne bombe.

"Ubijena deca su imala manje od 15 godina", kazao je akivsita Abu Kasem, dodavši da je u granatiranju povređeno još najmanje 15 osoba. Kako su istakli aktivisti, intenzivne borbe su nastavljene oko glavnog grada Sirije.

Inače, poslednjih meseci aktivisti su više puta tvrdili da vladine snage u Siriji koriste kasetne bombe, što su predstavnici vlasti negirali.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet