Vesti

2

Delta: Vodi se tendenciozna medijska kampanja puna neistina

Autor: AM

Izvor: Beta/Novi magazin

Delta: Vodi se tendenciozna medijska kampanja puna neistina

Dok odgovarajuće institucije u skladu sa zakonom obavljaju svoje aktivnosti, u jednom broju medija vodi se kontinuirana, tendenciozna kampanja iznošenjem neistina o poslovanju Delta holdinga, u kojoj je kompanija osuđena i pre završetka bilo kakvog postupka, ističe se u saopštenju.

Takve neistine, dodaje se, preneli su uglavnom svi mediji u regionu, usled čega Delta trpi velike posledice.

U saopštenju kompanije Miroslava Miškovića, navodi se da je poslovanje Delta holdinga uvek bilo predmet provere nadležnih organa, a posebno u vreme prethodne vlasti.

Kako se ističe, za 22 godine postojanja Delta nikada nije imala bilo kakvih nezakonitosti u poslovanju, ni na domaćem, ni na drugim tržištima.

"Napore sadašnje vlade u borbi protiv korupcije pozdravljamo i, kao i do sada, u potpunosti ćemo sarađivati sa nadležnim organima u svim aktivnostima koje sprovode", navodi se u saopštenju.

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da se vode predistražne radnje o poslovanju firmi vlasnika Delte Miroslava Miškovića.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Vulence

To reket pamfletne novine zvane Kurir, sa euforicnim komentarima podrske Vucicu. Zlo mi je od polupismenih Rodica i armije nepismenih citaoca Kurira.

olga

Krajnje je vrema da Mišković presavije tabak pa lepo tuži i traži ogromnu nadoknadu štete pa da se urednici pojedinih medija uzmu u pamet.Nisam advokat Delte niti ih branim ,ali u Srbiji se redovno protiv nekoga vodi hajka bez ikakvih dokaza i ti ljudi ne budu u opšte osuđeni,a građani posle plaćaju odštetu.Prvo bi trebala da se vodi istraga protiv nekih političara,agencije za privatizaciju, monopolske komisije pa tek onda na kraju protiv Delte.Debelo je to plaćao Mišković nije on dobio ništa džabe nego građani ne znaju.