Gotovina podneo prijavu protiv Karle del Ponte

Advokati Ante Gotovine najavili su prijavu protiv Karle del Ponte švajcarskoj advokatskoj komori zbog izjave da oslobađanje hrvatskih generala ne zadovoljava pravdu.
Advokati Ante Gotovine najavili su prijavu protiv Karle del Ponte švajcarskoj advokatskoj komori zbog izjave da oslobađanje hrvatskih generala ne zadovoljava pravdu.

"Danas pripremamo etički prigovor švajcarskoj advokatskoj komori protiv Karle del Ponte zbog njenog intervjua današnjem beogradskom Blicu", navodi se u tviter poruci Gotovininog advokata Luke Mišetića.

Karla del Ponte je za "Blic" rekla da ne zna šta je osnova za ovu drugu sudsku odluku ali da je "zaista šokirana, jer ovo nije pravda".

Ona je dodala da ne može prihvatiti to što se dogodilo u sudskom postupku nakon izricanja prvostupene presude kojom su Gotovina i Markač bili osuđeni na 24 odnosno na 18 godina zatvora.

Del Ponte je navela i da je tužilaštvo, koje je vodila u vreme nastajanja optužnice protiv hrvatskih generala, pripremilo dovoljno dokaza da Gotovina i Markač budu osuđeni.

  • зики

    21.11.2012 08:36
    Карла и ујкани
    лакрдија се наставља.
  • 20.11.2012 20:30
    Za Anonimusa
    Zašto misliš da obmanjuje Srbe?
  • 20.11.2012 19:11
    Тишина!
    Карла немој обмањивати србски народ, ти и твоје изјаве и незадовољства! Где ће вам душа безобразници! А у осталом ако има неко неке примједбе против ова два сатанска (не)осуђеника, нека пита америчке службе и остале сотоне!
    Порука је јасна, Бог суди а вас чека Божија казна!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet