AMBASADOR HRVATSKE: Hrvati, ne dolazite u Srbiju!

"Vrlo teške političke kvalifikacije su pale, tako da mi je teško reći da ili ne putovati u Srbiju. Putovati možda, ali uz veliki oprez", rekao je Željko Kuprešak

  • 15

Ambasador Hrvatske u Beogradu Željko Kuprešak poručio je svojim državljanima da ne dolaze u Srbiju i da, ukoliko to čine, budu veoma oprezni, prenosi hrvatski "Dnevnik".

Hrvatski ambasador u Srbiji upozorio je svoje državljane da budu oprezni ukoliko dolaze u Beograd, jer je, kako kaže, na snazi pojačan nadzor hrvatskih objekata i ljudi.

Kako prenosi ovaj sajt, za sve građane Hrvatske koji putuju u inostranstvo izdato je upozorenje zbog burnih reakcija srpskih političara i medija, kao i zbog mogućnosti delovanja radikalnih grupa.

- S obzirom na ovu medijsku harangu koja se pojavljuje u srpskim medijima vrlo je teško reći kako i na koji način će se to odraziti na ponašanje svih onih radikalnih grupa koje ovde postoje. Vrlo teške političke kvalifikacije su pale, tako da mi je teško reći da ili ne putovati. Putovati možda, ali uz veliki oprez - rekao je Kuprešak.

(D. Z. / Izvor: dnevnik.hr / Foto: mc)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • najprovokator

    20. novembar 2012 | 10:10

    dobro si im rekao...samo dodaj "zauvek"

  • zuzu

    20. novembar 2012 | 11:11

    glupost,nema niko ništa u srbiji protiv hrvata već protiv ustaša.

  • Beretka

    20. novembar 2012 | 10:30

    kakva politicka propaganda taman ce se po BG-u traziti Hrvati de jadani ne bili pustite ovaj jadan narod nek zive u miru i slobodi ako vam se jos ratuje idite malo po Avganistanu ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA