Druga destinacija na turneji beogradskog benda Thank You Baudelaire jeste Novi Sad, gde nas 17. novembra u klubu Quarter očekuje koncert TYB, a potom žurka DJ/VJ kolektiva Kišobran, koji povodom ovog gostovanja organizuje i ekskurziju.


Promocija EP izdanja pod nazivom „Racing Raindrops“ grupe Thank You Baudelaire je uveliko počela. Može da se skine i presluša na sajtu benda: http://tyb.kisobran.org/. Krajem septembra izašao je i spot za pesmu Brief Moments (http://youtu.be/X7Tiw87UR7s), koji je premijerno prikazan na sajtovima regionalnog MTV-a. Promocija se seli uz pomoć turneje na regionalne centre, zato ne treba propustiti priliku da se čuju uživo. Koncert i žurka u klubu Quarter (Bulevar despota Stefana 5) počinju u 22 sata, a cena karte je 200 dinara.

Thank You Baudelaire je indie-rock-dance bend iz Beograda. Koncertno aktivni manje od godinu dana, uspeli su za kratko vreme da privuku pažnju javnosti. Nastupali su na festivalu Mikser u Beogradu, Jelen Demofestu u Banjaluci, na Šabačkom letnjem festivalu i pored nekoliko koncerata u svom rodnom gradu, nastupili su uživo i na FDU u okviru programa FIST radija. Svoje prvo izdanje, EP „Racing Raindrops“, stavili su pod Kišobran, a urađen je i spot za prvi singl, pesmu „Brief Moments“.

Kišobran DJ tim od 2006. radi indie/alternativne žurke po Beogradu. Prepoznatljivi po pitkoj atmosferi i pažljivo biranim plejlistama radili su u gotovo svim alternativnim beogradskim klubovima. Od 2010. pod Kišobranom se nalazi i VJ tim. Brzim usponom uspeli su da stignu i do glavne bine Exita, konferencije Share, Warrior’s Dance festivala, kao i brojnih nastupa u Domu omladine Beograda i raznih jačih elektro žurki po gradu. Vrh Kišobran plejliste izgleda ovako: Arcade Fire, Florence And The Machine, Black Keys, Foster The People, M83, Nežni Dalibor, Hives, Editors, Smiths, Lykke Li, The Rapture, Cults, The Maccabees, Beirut, Autopark, National, Kasabian, Pulp, Two Door Cinema Club, Jarboli, M.I.A., The Vaccines, Does It Offend You, Yeah?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari