LAZOVIĆ I MUDRINSKI: Da budemo fantastično borbeni protiv Partizana!

- Siguran sam da se radi samo o prolaznoj krizi u našoj igri i da ćemo u najlepšoj utakmici domaćeg fudbala pružiti dobru igru, ostvariti dobar rezultat i osvojiti tri boda - rekao je Lazović

  • 0

Fudbaleri Crvene zvezde Ognjen Mudrinski i Darko Lazović u razgovoru za klupski sajt ističu da jedva čekaju subotu i da su optimisti pred večiti derbi sa Partizanom.

- Drago mi je što ću debitovati u derbiju na "Marakani" pred našim navijačima. Bole nas porazi od Jagodine i OFK Beograda i u susretu sa komšijama "igra" nam samo pobeda. Verujem da možemo da dođemo do nje, ukoliko pristupimo utakmici maksimalno motivisano i budemo fanatično borbeni - rekao je Mudrinski, poručivši da će biti spreman za derbi, iako ima problema sa leđima.

Lazović je rekao da "crveno-beli" treba da poprave mnogo toga u igri, ali da se nada da će u subotu uspeti da osvoje tri boda.

- Nakon dva poraza nalazimo se u teškoj situaciji i moramo da popravimo mnogo toga lošeg u našoj igri. Siguran sam da se radi samo o prolaznoj krizi i da ćemo u najlepšoj utakmici domaćeg fudbala pružiti dobru igru, ostvariti dobar rezultat i osvojiti tri boda - rekao je Lazović.

- Činjenica je da smo razočarali sve Zvezdaše svojim igrama u poslednje vreme. I pored toga, očekujem pun stadion i veliku podršku. "Delije" su uvek uz nas kad je najteže. Verujem da ćemo na kraju susreta zajedno slaviti - poručio je Lazović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA