Tehnopolis

Četvrtak, 15.11.2012.

18:45

Kako se na mreži izdvojti od drugih?

Profesionalnu mrežu "LinkedIn" koristi 187 miliona ljudi, ali nisu svi profili jednaki, a ovoj mreži se svake dve sekunde pridruži nov član.

Izvor: Tanjug

Default images

Ono što odvaja „velike“ profile od prosečnih je način na koji pojedini korisnici koriste različite mogućnosti ove mreže.

Kao i na drugim društvenim mrežama - glavna je angažovanost, objavljeno je na veb sajtu www.bizlife.rs .

Korisnici koji bar jednom nedeljno dele određeni sadržaj sa svojim konekcijama imaju 10 puta više šansi da budu kontaktirani povodom novih poslovnih izazova.

S obzirom na nedavne izmene u okviru mreže "LinkedIn", statusi se objavljuju na početnim stranicama korisnika.

Treba iskoristiti mogućnost za deljenje članaka, blogova i različitih informacija.

Međutim, ne treba preterivati sa brojem postova jer je ključ uspeha kvalitet njihovog sadržaja.

Mnogi smatraju da nemaju vremena da budu aktivni na mreži "LinkedIn". S obzirom da postoje brojne aplikacije za mobilne uređaje, ovaj izgovor se ne može smatrati opravdanim.

Ažurirajte status dok putujete na posao i neka vam to pređe u naviku.

Profili korisnika koji imaju fotografiju, imaju sedam puta veće šanse da budu pregledani u odnosu na profile bez fotografija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Planiran državni udar? Hitna reakcija

Nemačka policija je u utorak ujutro sprovela nove racije protiv ekstremno desničarskog pokreta "građani rajha", a osumnjičeni su navodno povezani sa ranijim planom državnog udara.

13:37

11.6.2024.

1 d

Svet

Beže: Naredili su masovnu mobilizaciju

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski prokomentarisao je rastuću mobilizaciju u Ukrajini i reakciju javnosti, rekavši da Ukrajinci, ako žele da sačuvaju zemlju, moraju da je brane.

21:47

11.6.2024.

1 d

Podeli: