ŠTA SE SPREMA U MILANU: Gvardiolin brat se sastao sa Galijanijem?

Pere Gvardiola, po zanimanju agent, proveo je nekoliko sati u jednom milanskom restoranu sa potpredsednikom Milana, koji često tamo završava poslove

  • 0

Tokom dana su se pojavile spekulacije u italijanskim medijima da se potpredsednik Milana Adrijano Galijani sastao sa bratom trenera Pepa Gvardiole, koji će prisustvovati večerašnjem meču Lige šampiona "rosonera" protiv Malage.

Pere Gvardiola, po zanimanju agent, proveo je nekoliko sati u jednom milanskom restoranu sa Galijanijem, koji često tamo završava poslove. "Gazeta delo Sport" nagađa da je to bio prvi korak u ostvarivanju plana da se bivši strateg Barselone dovede na "San Siro".

Navodno je tom sastanku prisustvovao i bivši Gvardiolin pomoćnik na Barsinoj klupi Manuel Estiarte.

Sa druge strane, kruži priča da se Pere Gvardiola sastao sa čelnikom Milana zbog razgovora o potencijalnim transferima u januaru. Uprava je spremna da nastavi sa podmlađivanjem ekipe, a odlasci starijih igrača će početi navodno sa Brazilcem Robinjom.

Klub sa "San Sira" je brže-bolje izdao saopštenje, u kom se poriče da se Galijani "sastao sa agentom ili članom porodice gospodina Gvardiole".

Novinarsko oko će sigurno budno motriti na ložu u kojoj će biti smešteni Galijani i Gvardiola na meču Lige šampiona protiv Malage.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA