Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Koncert benda Let 3 u Gun Clubu

Koncert benda Let 3 u Gun Clubu

U petak, 23. novembra u Gun Clubu (Miloša Pocerca 10) nastupiće bend Let 3. Posle više od godinu dana riječki dečki vraćaju se da izvrše „bombardiranje Srbije i Čačka“ i prozbore koju o „profesoru Jakovu, vjernom psu i djeci u vremenu“. Cena ulaznice je 800 dinara (Šikarica, Skadarska 22, i Eventim), a na dan koncerta – 1.000 dinara.

„Uskoro nam izlazi mini album koji najavljuje skorašnji izlazak albuma. EP sadrži neke potpuno nove pesme, neke neobjavljene spotove, video snimke sa prošlogodišnjih koncerata koji su održani u našem prostoru za probe u koji stane samo 100 ljudi i na kojima smo svirali samo materijale sa naša prva dva albuma ‘Two doogs fucking’ i ‘El Desperado’… Inače, Let 3 je već duži period u fazi čišćenja; redovno se klistira, sve manje jede, gleda u Sunce, sluša svoj album ‘Nečuveno’, pije pročišćenu konjsku krv, meditira i bavi se modom“, u svom stilu je izjavio Damir Martinović Mrle.

Mrle i Prlja će uz pratnju sjajne ekipe sa kojom su konstantno na proputovanju Balkanom pored beogradskog održati koncert u niškom klubu „Feedback“, 22. novembra (cena ulaznice 500 / 600 dinara) i u Novom Sadu, u novootvorenom klubu „The Quarter“, 24. novembra (cena ulaznice je 600 / 800 dinara).

Tokom 25 godina koliko postoje, Let 3 su bili zabranjivani, osporavani, proglašavani „nepodobnim“, ali je i srpska publika uvek prepoznavala njihov jedinstveni izraz i zajedno sa njima učestvovala u uvek smelim performansima. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.