Srbija

Četvrtak, 25.10.2012.

16:15

Italijanske firme merakaju srpske

Na sedmom međunarodnom sajmu investicija i nekretnina BELRE, koji će biti održan u Beogradu 29. i 30. oktobra, učestvovaće 15 italijanskih kompanija.

Izvor: Tanjug

Default images

Ove italijanske kompanije žele da u Srbiji pronađu partnere i počnu poslovanje, najavili su organizatori sajma.

Italijanske kompanije dolaze organizovano ove godine uz pomoć Regionalne privredne komore Fruli Venecija Djulija i imaće biznis sastanke sa potencijalnim partnerima na BELRE sajmu, navedeno je u saopštenju.
U Beogradu će se predstaviti kompanije koje posluju u oblasti inženjeringa, projektovanja, upravljanja i vodjenja projekata, osvetljenja, transporta i logistike, poljoprivredne proizvodnje, ali i investitori koji traže lokacije za "grinfied investicije".
"Italija je sigurno jedna od zemalja koje su najviše zainteresovane za investicije u Srbiji, mada imamo već prijavljene i investicione fondove i graditelje iz Grčke, Austrije, Slovenije i Nemačke", rekao je direktor BELRE sajma Miloš Rajšić.
On je dodao da je medju novim projektima koji se predstavljaju na sajmu BELRE svakako najupečatljiviji kompleks Dunavske terase u Beogradu, koji svojim dizajnom i konceptom u potpunosti odgovara potrebama savremenog načina života. Ovaj stambeno-poslovni kompleks nalazi se na samo 3,5 kilometara od centralnog gradskog trga i nadomak Dunava.
Bogatstvo pratećih sadržaja i usluga koje će ovaj kompleks pružiti budućem stanarima, kao i blizina reke čine Dunavske terase jednim od najprivlačnijih mesta za život u Beogradu.
Projekat Dunavske terase realizuje privredno društvo Aramont koje je glavni sponzor ovogodišnjeg sajma BELRE.
Sajam traje dva dana, radno vreme je od 10 do 18h i ulaz je slobodan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

18 h

Podeli: