MILJKOVIĆ: Vreme je za veliki rezultat u Evropi!

U večerašnjem duelu ponovo će biti desni bek srpskog šampiona i Antonio Kasano, koji ga je "izludeo" u okršaju "crno-belih" i Sampdorije 2008. godine

  • 0

U dresu Partizana Aleksandar Miljković protiv Antonija Kasana jeseni 2008. godine. Sampdorija je slavila, Kasano postigao jedan gol, a desni bek "crno-belih" se nerado seća tog duela.

Ipak, pred duel sa mnogo većim fudblaksim imenom, Miljković gleda napred i veruje da je vreme da "crno-beli" naprave nešto "jako" u Evropi. Pobeda nad "neroazurima" to svakako jeste.

- Nije nam potreban nikakav pritisak. Svi znamo koliko bi nam značilo osvajanje bodova protiv Intera u Milanu. Puni smo samopouzdanja, nemamo šta da izgubimo - rekao je Miljković Tanjugu.

"Crno-beli" su u prva dva kola H grupe Lige Evrope zabeležili remi i poraz, a poslednji trijumf u grupnoj fazi kontinentalnih takmičenja zabeležili su u decembru 2009. godine protiv ukrajinskog Šahtjora.

- Gledali smo snimak Interovog meča sa Rubinom u prvom kolu i dobro smo analizirali protivnika. Često menjaju igrače u zadnjoj liniji. Video sam da italijanski mediji ne obraćaju previše pažnje na nas. Bilo bi lepo da nas i Inter potceni - naveo je defanzivac "crno-belih".

INTER JE FAVORIT

"Neroazuri", predvođeni Andreom Stramaćonijem sa klupe, osvojili su četiri boda u prva dva kola.

- Verovatno će kod njih igrati neki mlađi fudbaleri. Verujem da će i oni imati veliki motiv da se dokažu treneru Stramaćoniju. Ipak, naš motiv je još veći, jer dugo čekamo rezultat u Evropi. Imamo pravo da se nadamo - poručio je Miljković.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA