Bred Pit ostavio Anđelinu?

Novosti online

24. 10. 2012. u 10:33

Holivudski par se žestoko posvađao zbog Anđelinine ljubomore i stalnog zvocanja da se Bred stalno opija i drogira. Glumac više ne živi sa njom. Anđelina u paranoji

Venčanje holivudskog para Anđeline Džoli i Bred Pita je pod znakom pitanja. Glumci su se žestoko posvađali jer je Anđelina nesnosno ljubomorna i stalno „zvoca“ Bredu jer se sve češće drogira i pije.

Naime, Anđelina strahuje da će je Bred prevariti i stalno ima nekontrolisane izlive besa, tvrdi sajt „Showbiz Spy“. Pošto su se nedavno posvađali Bred je ostavio Anđelinu.

- Iako Bred stalno negira da koristi drogu, Anđelina je uverena da povremeno iza njenih leđa puši marihuanu, pa čak i da uzima teže opojne droge. Smeta joj to što on stalno pije. Pošto su se posvađali Bred je napustio njihov dom u Francuskoj – otkriva izvor blizak holivudskom paru za sajt „Showbiz Spy“.

Nemiri unutar porodice Džoli-Pit doveli su do toga da se već uveliko šuška da venčanja neće ni biti.

- Tokom priprema za svadbu Anđelina je Bredu postavila ultimatum: „Ili ja, ili droga“. Tražila je čak da ode u centar za odvikavanje od droge, ali on je to odbio.

Da situacija može biti još gora, govori činjenica da Anđelina „ispira mozak“ Pitu jer je previše ljubomorna. Ona strahuje da će se njen izabranik „posvetiti“ nekoj drugoj devojci na snimanju reklame za Šanel, čije je zaštitno lice postao nedavno.

- Anđelina je u neopisivom strahu da će Bred na snimanju reklama za Šanel sresti puno mladih i lepih devojaka – rekao je izvor. - Ona je sama svesna kako se holivudski lepotan ponaša kada mu dosadi u vezi. Ona je u paranoji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (12)

Drogimir

24.10.2012. 12:27

Od detinjstva pa do groba , najlepse je doba , kad se proba droga.Nije Vas odavno bilo sa ovako znacajnom vescu.

Treće Oko

24.10.2012. 12:50

Neka mi neko objasni kako....ali zaista kako....on može da bude sa onim ofingerom? Okovala ga je, zbog svoje patološke opsesije koja potiče iz mladosti i njenog lošeg odnosa sa ocem, gomilom dece koaj nisu njegova, a verovatno i gomilom obaveza koje će mu kad tad dosaditi. Samo je pitanje vremena...tik-tak....I treba da je ostavi, grozna je

lela

24.10.2012. 12:51

Zna Andja kako ga je ona smuvala!!!Andjo znas kako se u Srbiji kaze "kako doslo,tako i otislo" prema tome s razlogom brines!

Eustandardi

24.10.2012. 16:47

Beži, brate, što dalje od nje! Nit' je mlada nit' je lepa nit' je normalna. Žena me podseća na klasičnu sociopatu. Činjenica da nema prijateljica i njena želja da izgleda kao idealna želja mnogo toga govori o njoj ...

Mozak

24.10.2012. 18:01

@Eustandardi - Javi ako ti Bred odgovori na ovaj savet, bas me zanima ishod. Ako ostvarite neki jaci kontakt vidi da dodje u Srbiju na par dana pa da ga ojadimo da nam zajmi neke silne pare. Sta znam, izgleda kao dobar covek. Sto se tice Andjeline...ne znam, nisam pametan kakav savet da joj dam, sve cega se setim mi nekako deluje trivijalno. Ne znam, eto nisam pametan uopste.

lea

24.10.2012. 20:30

mogu da se zakunem da je Bred vec nasao zaenu za andjelinu, Po pravilu neku glumicu koja ce biti najveca i najpoznatija u blizoj buducnosti, On je uvak u brakovima sto zaonskim sto vanbrackim sa zenama koje su najpopularnije u tom trenutku, Prvo anistonka, sada Andjelina, a u skorijoj buducnosti neka mladja poznata cica, Njega fascinira uspeh a ne zene i ljubavm Zivi bili pa videli,,,Inace pisalo se da je Andja bolesna od hepatitisa c, a on ne zeli da se zrtvuje za nju i bude kada jj je tesko,,,

vladimir

24.10.2012. 22:31

Nije tacna vest,poznajem Pita Breda vec poodavno i mogu vam reci sjajan momak,pusi pomalo ,ali ne marihuanu.